• 3-7 Dagen levertijd!
  • Laagste prijzen
  • 14 Dagen uitproberen
  • 100% Garantie
€0,00 Gratis verzending
0
Mijn winkelmandje (0 artikelen)

Verzending: Gratis

Totaal incl. btw: €0,00

Over Ons

Toffe hebbedingetjes, gadgets die je leven een stuk makkelijker maken en fantastische cadeaus. Dat zijn de producten van PalmGadgets. Wat in 2018 begon met het helpen van vrienden en familie aan betaalbare gadgets is uitgegroeid tot een webshop waar wij dag in, dag uit mee bezig zijn! Speciaal met producten van hoge kwaliteit. We zijn een van de snelst groeiende webshops van Nederland en dat is niet voor niets. Bij ons ben je geen nummertje. Wij van PalmGadgets hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Onze klantenservice staat daarom ook 24/7 voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Daarnaast hebben wij binnen PalmGadgets nog een aantal kernwaarden. Die kernwaarden zijn:

Eerlijkheid – Wij zijn transparant en eerlijk over de oorsprong van onze producten. Wij bieden je een eerlijke prijs zonder dat de prijs vijf keer over de kop gaat. 
Klantbeleving – Jij staat bij ons op nummer 1! Zijn er zaken die jij niet prettig vindt aan onze webshop of heb jij een vervelende ervaring met PalmGadgets? Laat het ons dan weten en we proberen het altijd op een gepaste wijze op te lossen met jou. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie!
Service – Wij hebben als doelstelling om jou als klant de beste service te verlenen van alle webshops in Nederland. Goedkope prijzen, zonder poespas retourneren en een snelle levertijd. Wij zijn er voor jou!

 

Neem gerust een kijkje in onze webshop en wij hopen je snel in de PalmGadgets familie te mogen verwelkomen.