• 3-7 Dagen levertijd!
  • Laagste prijzen
  • 14 Dagen uitproberen
  • 100% Garantie
€0,00 Gratis verzending
0
Mijn winkelmandje (0 artikelen)

Verzending: Gratis

Totaal incl. btw: €0,00

Contact

Het kan voorkomen dat er bepaalde zaken toch niet helemaal duidelijk zijn na het bezoeken van onze webshop of het plaatsen van je bestelling. In dat geval staat onze klantenservice voor je klaar. Zijn er zaken onduidelijk voor je, bijvoorbeeld over je bestelling of het gebruik van bepaalde producten, laat het ons dan gerust weten. Ons team staat je met alle liefde te woord, 7 dagen per week!

 

Wist je dat…
Wist je dat wij ook een FAQ-pagina hebben waar je antwoord kunt vinden op de meest gestelde vragen. Neem gerust een kijkje of je vraag ertussen staat. Wellicht vind jij zo nog sneller antwoord op je vraag en hoef jij niet op een antwoord te wachten. Sneller duidelijkheid en tijd over die je aan echt leuke dingen kunt gaan besteden!

Heb je een vraag over de levertijd of ben je benieuwd waar je pakketje zich bevindt? Via onze Track je order-pagina ben jij met één muisklik op de hoogte van je bestelling!

 

Wil je toch persoonlijk met ons contact omdat je nog geen antwoord hebt op je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even laten weten hoe blij je met ons bent? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen je z.s.m. verder helpen.